De eerste stapjes  baby proof schoentjes                                                                                                                                                   6 tot 14 maanden maat 18 t/m 22                                                                                                                                                                                                                

Je weet nooit wanneer je baby zijn/haar eerste stapjes zet. Sommige baby's schuifelen al rond als ze amper tien maanden oud zijn. Maar er zijn ook baby's die pas met achttien maanden gaan lopen. Volgens onderzoek zet het gemiddelde kind zijn eerste stapjes wanneer hij/zij tussen de dertien en vijftien maanden oud is.

Het moment waarop je kindje leert lopen is voor een deel genetisch bepaald. Maar het houdt ook verband met lengte en gewicht en voeding. En of je kind al dan niet een goede kruiper is. Een kind dat niet goed kruipt, loopt soms veel eerder dan een kind dat zich op handen en voeten goed redt. De leeftijd waarop je kind zijn/haar eerste stapjes zet, zegt niets over zijn/haar intelligentie.

Optrekken

Begint je baby zich op te trekken, duurt het waarschijnlijk niet lang meer voordat hij/zij de kamer ontdekt. Nog even en hij/zij verplaatst zichzelf van de tafel naar de stoel en vervolgens naar de deur. Zorg er dus voor dat de kamer kindveilig is en dat er niets scherps op de grond ligt. De gemiddelde leeftijd waarop een baby zich kan optrekken is negen maanden. De meeste, hoewel niet alle kinderen, beheersen het kunstje bij één jaar oud.

       

 

Baby-ProofSpelenderwijs op weg naar de eerste stapjes. Onze Baby-Proof-schoenen geven baby's daarbij een duwtje in de rug. De lekker zittende babyschoentjes zijn soepel en zacht en sluiten naadloos aan. Ook het speciale loopzooltje is 'babyproof', namelijk anti-slip. Wat er ook mee gebeurt, de schoen blijft stevig van vorm. Zo kan uw baby veilig oefenen, op weg naar de eerste stapjes. En krijgt hij de smaak flink te pakken!

Helpen bij het leren lopen. Extreme flex schoentjes                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              


Het is heel belangrijk dat je baby zich in zijn/haar eigen tempo kan ontwikkelen. Overhaast hem/haar niet. Probeer je baby dus niet te laten lopen als hij/zij dat nog niet uit zichzelf zou doen. De kans dat hij/zij daar bang en onzeker van wordt, is vrij groot en dat kan zijn ontwikkeling vertragen.

Je kunt je kleine wel een handje helpen. Door passend, flexibel schoeisel dat exact het voetje volgt en anti-slipzolen kent. Zorg ervoor dat hij/zij kan oefenen in een kamer waar hij/zij niet over kleedjes struikelt of uitglijdt op een gladde vloer. Let erop dat het meubilair stevig genoeg is, zodat hij/zij zich eraan kan optrekken en dat de meubels zo dicht bij elkaar staan dat je kindje veilig van het ene houvast naar het andere kan schuifelen.

Kan je kind zichzelf optrekken en zich van meubel tot meubel verplaatsen, kun je hem/haar een handje helpen. Geef hem/haar een stevige kar die hij/zij kan voortduwen.

 

       

   
Walk-Proof

Uw kleine heeft het lopen onder de knie. Wat past bij uw kind? Snelle sneakers, stoere laarsjes of liever klassiek? Wat dan ook: 'vet cool' bewegen hummeltjes op onze Walk-Proof-schoenen. Ze ravotten, rennen en springen met souplesse. De soepel buigende zool geeft uw kind alle bewegingsvrijheid.

 Flitsende Perfectie

Smaken verschillen. Ook onder peuters en kleuters. De Walk-Proof-lijn is dan ook zeer uitgebreid. . Walk-Proof: dat staat voor flitsende perfectie!

Specificaties

Sommige hummels willen het zo flitsend mogelijk. Zij rennen weg op onze spoilers met hippe zolen of verkennen de wereld met stoere laarsjes. Anderen lopen weg met onze zachte Classicschoentjes. Wij beweren: eenmaal een Walk-Proof-schoen en uw kleine wil niet anders meer... Deze loopschoenen, waaronder de Walk Proof next, zijn verkrijgbaar in de maten 20/27 voor peuters en kleuters. De onderkanten van de zolen kennen de karakteristieke Shoesme-print.

 

      

Divide Internetoplossingen

Algemene voorwaarden     Disclaimer     Privacy statement